Over ons

Welkom bij Blitzie, waar fashion en familie samensmelten tot een unieke winkelervaring!

Al meer dan 35 jaar staan wij met trots op onze weekmarkten. Op woensdag in Oud-Beijerland, op donderdag in Zwijndrecht en op vrijdag in Ridderkerk. Uiteraard zijn we ook 24/7 beschikbaar op onze webshop!

In het hart van onze onderneming ligt de passie om onze klanten te voorzien van de nieuwste trends en tijdloze klassiekers. Elke week brengen wij meerdere keren een nieuwe collectie uit tegen scherpe prijzen. Voor elke modeliefhebber heeft Blitzie wel een item in de collectie! Maar we bieden meer dan alleen kleding - iedere dinsdag en vrijdag gaan we live op Facebook, waar je kunt deelnemen aan gratis loterijen en winacties. Want bij Blitzie geloven we dat shoppen niet alleen stijlvol, maar ook plezierig moet zijn!

Of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor een speciale gelegenheid of je wilt gewoon je stijl vernieuwen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wat ons echt onderscheidt, is niet alleen het diverse aanbod aan kleding, maar ook de warme en familiaire sfeer die je zult ervaren, zowel op onze markten als op de webshop.

Ons toegewijde team, gedreven door een liefde voor mode, staat altijd paraat met persoonlijk stijladvies om je te helpen stralen.

 

Liefs, 

Team Blitzie